Buurthuis ’t Huukske

Omschrijving

In het buurthuis van Arnhem-West,  ’t Huukske, zijn veel activiteiten zodat er altijd iets te beleven, te proeven en te horen valt. Regelmatig komen er nieuwe activiteiten bij. Je vindt ’t Huukske in het karakteristieke voormalige lagere schoolgebouw uit de jaren ’30 middenin de wijk Lombok, op de hoek van de Mauriststraat en de Nassaustraat.

Het buurthuis wordt volledig beheerd door buurtbewoners. Er zijn ongeveer 30 vrijwilligers actief in ’t Huukske. De techniek, de bardiensten, de boekhouding, het onderhoud: alles wordt verzorgd door de vele betrokken vrijwilligers. Omdat er steeds meer te doen is, kan ‘t Huukske altijd wel nieuwe vrijwilligers gebruiken.

‘t Huukske is het eerste buurthuis in Arnhem dat zonder subsidie kan draaien. Dat kan deels omdat er ook ruimtes verhuurd worden aan bedrijven, organisaties en particulieren. Er zijn 5 ruimtes die gehuurd kunnen worden via het aanvraagformulier op de website.

Mail het bestuur via huukske.bestuur@gmail.com.

Mail de coördinator via huukske.coordinator@gmail.com.

Huur een ruimte via info@thuukskearnhem.nl.

Diensten

Ontmoeting: 't Huukske is één grote huiskamer voor de buurt, een plek waar mensen samen dingen doen, kunnen ontspannen én van alles leren. Er zijn er veel sociale activiteiten, zoals de eetclub, bingo, kaartavond, filmavond, buurtquiz en natuurlijk de dagelijkse koffiemomenten op werkdagochtend, waar buurtgenoten contacten kunnen leggen. Is er een belangrijke feestdag, zoals Koningsdag, oud & nieuw en natuurlijk het jaarlijkse wijkfeest op de derde zondag in september, dan is er in ’t Huukske altijd wat leuks te doen.

Creatief en actief: Er zijn allerlei activiteiten waaraan buurtbewoners actief kunnen deelnemen, zoals yoga, dansavonden, tekenen, schilderen, naaiclub en een zangkoor.

Feestje vieren: 't Huukske is beschikbaar voor verjaardagspartijtjes, kinderfeestjes of (huwelijks)feesten van bewoners uit Arnhem-West.

Contactgegevens

AdresMauritsstraat 22, 6812 BS
Telefoonnummer026 - 351 0542 (voicemailtelefoon)
E-mailadresinfo@thuukskearnhem.nl
Websitehttps://thuukskearnhem.nl/

Social media

FaceBook
Instagram
Scroll naar boven