Over ons

Maak kennis met de mensen van stadskracht arnhem

Alex Seffinga

Adviseur Financiën

Alex is een ervaren financial met hart voor de non-profit sector. Zijn werkwijze kenmerkt zich als praktisch en eenvoudig. Op deze manier adviseert en helpt hij graag lokale initiatieven op het gebied van Finance & Control.

Nicole Cordewener

Adviseur Communicatie & Wijkredacties

Taal is zeg maar echt haar ding. Daarbij houdt Nicole overzicht en denkt ze altijd na over hoe het ook anders, beter of makkelijker kan. Ze verbindt en ondersteunt de wijkredacties, maar helpt ook graag andere vrijwilligers(organisaties). Want samen bereik je meer!

foto van Annet

Annet Elzinga

Coördinator Kennisplatform

Annet is sociaal ondernemer en heeft een achtergrond in conceptontwerp en media. Ze bedenkt graag logische, praktische en vernieuwende oplossingen die het werk van vrijwilligers en medewerkers in het sociaal domein makkelijker en leuker maken!

foto Hanneke de Jong

Hanneke de Jong

Ideeënmakelaar

Als theatermaker weet Hanneke wat het betekent om ideeën vorm te geven en daarin wegen te zoeken die minder vanzelfsprekend zijn. Vanuit haar eigen ondernemerschap in het culturele veld helpt ze je graag je plannen aan te scherpen en te concretiseren.

Sonja Meijer

Coördinator Wijkinfopunt

Sonja heeft het grootste deel van haar leven in Arnhem gewoond, en volgde een opleiding in Bedrijfsmanagement-Communicatie. Als Ideeënmakelaar deelt ze graag haar expertise, die ze o.a. opdeed bij het Kunstbedrijf en Jeugdfonds Cultuur Arnhem, waarbij ze samenwerkte met verschillende cultuur-instellingen, de gemeente, serviceclubs en scholen.

foto Caroline Hofstra

Caroline Hofstra

Bureaumanager

Caroline’s drijfveer is dat iedereen zo goed mogelijk zijn of haar werk kan doen en daarin faciliterend te ondersteunen, dit bij voorkeur voor organisaties in het sociale domein. Ze heeft o.a. gewerkt als vrijwilliger voor het Rode Kruis en Vluchtelingenwerk Nederland en werkt nu o.a. als bureaumanager voor de AdviesBrigade.


BURO MLBRGN

Beheer en ontwikkeling website & social media

De medewerkers van BURO MLBRGN beheren de website en social media van Stadskracht Arnhem. Dit doen zij met liefde en plezier als vrijwilliger of om werkervaring op te doen.


AdviesBrigade

Vrijwillig adviseurs

We werken nauw samen met de AdviesBrigade. Adviestrajecten pakken we soms samen op of dragen we aan elkaar over. Daarnaast werken we samen om de ondersteuningsstructuur voor vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven in Arnhem steeds beter te maken.


Partners

Stadskracht Arnhem is elke maand te vinden bij de Bijeenkomst Ondersteunende Partijen (BOP). De organisaties die zijn aangesloten bij dit overleg zijn allemaal betrokken bij het ondersteunen van vrijwilligersorganisaties of initiatieven die op de drempel staan om een organisatie te worden. Tijdens dit praktische netwerkoverleg wisselen we kennis en informatie uit en leggen verbindingen om zoveel mogelijk organisaties verder te helpen. Deelnemers van dit overleg zijn: de AdviesBrigade, Arnhemse Uitdaging, Vrijwilligerscentrale en Sportbedrijf Arnhem.

Scroll naar boven