10 artikelen

Subsidie aanvragen – hoe pak je dat aan?Kennis

subsidie aanvragen - hoe pak je dat aan?

Je hebt een idee voor een project en wil hiervoor subsidie aanvragen, bijvoorbeeld bij de gemeente Arnhem. Dan is het handig om te weten hoe het aanvraagproces werkt en waar je op moet letten. In dit artikel zetten we de belangrijkste aandachtspunten op een rij.

Publicatiedatum: 16 maart 2023

De Subsidieregeling BurgerkrachtKennis

De subsidieregeling Burgerkracht is een regeling waarbij je maximaal €25.000 kunt krijgen om Arnhem mooier, fijner, socialer of leefbaarder te maken.

Publicatiedatum: 4 oktober 2022

Hoe vraag je als buurthuis energiebelasting terug?Kennis

Hoe vraag je als buurthuis energiebelasting terug?

Huurt jullie stichting of vereniging een eigen pand en betalen jullie zelf de energiekosten? Dan is er een goede kans dat je de energiebelasting kunt terugvragen. Dat kan wel een paar duizend euro per jaar opleveren. In dit artikel leggen we uit hoe het werkt.

Publicatiedatum: 14 juli 2022

Fondsen en subsidiesKennis

fondsen en subsidies

Ben je op zoek naar financiële hulp voor jouw project? In dit overzicht zie je welke fondsen en subsidies jouw initiatief mogelijk kunnen steunen.

Publicatiedatum: 21 april 2022

Goed geregeld ArnhemOrganisatie

Goed Geregeld Arnhem is een online loket voor je vragen over geld en sociale wetten en regels.

Publicatiedatum: 14 maart 2022

Een fondsaanvraag – hoe pak je dat aan?Kennis

Een fondsaanvraag – hoe pak je dat aan?

Als je nog nooit een fondsaanvraag heb gedaan, weet je misschien niet waar je moet beginnen. In dit artikel vertellen we hoe je een fondsaanvraag aanpakt.

Publicatiedatum: 4 oktober 2021

Eerste kennismaking met fondsenwervingKennis

Eerste kennismaking met fondsenwerving

Je wilt met een mooi project aan de slag waarmee je andere mensen of de natuur helpt. Om dat te kunnen doen heb je vaak geld nodig. Hoe vind je financiering? Waar moet je beginnen? In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van fondsenwerving.

Publicatiedatum: 4 oktober 2021

Het Burger en Nieuwe WeeshuisOrganisatie

logo Het Burger en Nieuwe Weeshuis

De stichting Het Burger en Nieuwe Weeshuis biedt financiële ondersteuning aan jeugd en jongeren van 25 jaar of jongeren. De stichting geeft zowel steun aan individuen als aan organisaties.

Publicatiedatum: 7 juli 2021

St.Nicolai broederschapOrganisatie

logo St. Nicolai broederschap

Het St.Nicolai broederschap biedt financiële ondersteuning aan diverse instellingen, waaronder zorg- en welzijnorganisaties, dagopvang, wijkorganisaties en vakantiekampen.

Publicatiedatum: 7 juli 2021

DullertsstichtingOrganisatie

logo Dullertstichting

De Dullertstichting biedt financiële ondersteuning aan diverse instellingen, waaronder zorg- en welzijnsorganisaties, dagopvang, wijkorganisaties en vakantiekampen.

Publicatiedatum: 7 juli 2021

Scroll naar boven