Bewonersondersteuning

Wil je weten wat Bewonersondersteuning voor jouw initiatief of organisatie kan betekenen, of ben je nieuwsgierig naar de andere ondersteuningsmogelijkheden van de gemeente Arnhem? Lees dan hier ons artikel Hoe werk je samen met de gemeente?.

Bewonersondersteuning rijnstad

De bewonersondersteuners van Rijnstad weten de weg in de wijk en staan in contact met actieve bewoners. Zij inventariseren de wensen en initiatieven van bewoners voor de wijk en zijn een aanspreekpunt als wijkbewoners daarover vragen hebben.

Bewonersondersteuners helpen je bijvoorbeeld bij het beter in kaart brengen van je wensen en doelen. Je kunt ook advies krijgen wat er voor nodig is om je activiteit te organiseren. Daarnaast brengen bewonersondersteuners je in contact met andere wijkbewoners of organisaties, die je kunnen helpen bij jouw initiatief.

Rijnstad is een organisatie die zich inzet om inwoners van Arnhem op weg te helpen met deelname aan de samenleving.  Ze organiseren een grote verscheidenheid aan activiteiten in de wijk en bieden maatschappelijke hulp- en dienstverlening, van ondersteuning bij de opvoeding tot het geven van inzicht in geldzaken.

Je kunt met eventuele vragen rechtstreeks contact opnemen met een bewonersondersteuner.

Contact

Bewonersondersteuners zijn vanuit zes locaties werkzaam. Het hoofdkantoor van Rijnstad is gevestigd in wijkcentrum De Nieuwe Hommel in Klarendal. Je kunt op werkdagen van 08.30 tot 14.00 uur je vragen stellen via het algemene telefoonnummer 026 – 312 77 00, of contact opnemen via het contactformulier op hun website.

Hoofdkantoor Rijnstad
De Nieuwe Hommel
De Wiltstraat 6
6821 CE Arnhem
Tel.: (026) 312 77 00
www.rijnstad.nl

De contactgegevens van de locaties zijn hieronder te vinden.

Foutje gezien? Laat het ons weten!

We proberen dit overzicht zo goed mogelijk up-to-date te houden.

Fijn als je het ons bericht wanneer er iets niet klopt!

Kom je er niet uit?

Geen paniek. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Stadskracht is er voor burgerinitiatieven en vrijwilligersorganisaties en ondersteunt, deelt kennis en verbindt. We staan naast je en gaan samen met jou op weg. We weten wat er in Arnhem mogelijk is en hoe het werkt. We helpen je verder en laten niet los tot het is opgelost.

Wil je meer weten over de mensen achter Stadskracht Arnhem, wat we doen en wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk de pagina ‘Over ons’.

Regelmatig een dosis inspiratie en informatie in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven