Contactgegevens Teams Leefomgeving

Wil je weten wat een Team Leefomgeving voor jouw initiatief of organisatie kan betekenen, of ben je nieuwsgierig naar de andere ondersteuningsmogelijkheden van de gemeente Arnhem? Lees dan hier ons artikel Hoe werk je samen met de gemeente. In dit artikel vind je de contactgegevens van teams leefomgeving Arnhem.

Team Leefomgeving (TLO)

In Arnhem zijn acht Teams Leefomgeving actief, die elk verantwoordelijk zijn voor een bepaalde wijk of een bepaald wijkgebied. In elk team werken zo’n vier tot zes medewerkers van de gemeente. Iedere medewerker gaat over een specifiek gebied of een uitgelicht thema als veiligheid, welzijn, kansengelijkheid, cultuur, etc. Dit wordt ook wel zijn of haar ‘portefeuille’ genoemd.

Contact Teams Leefomgeving

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van de TLO-medewerkers via de contactgegevens in het pop-up venster. Onder werktijden kun je ook de gemeente Arnhem bellen die je direct kan doorverbinden naar de juiste contactpersoon binnen het TLO dat actief is in jouw wijk. Het telefoonnummer van de Gemeente Arnhem is 0800-1809.

Gegevens wijkteams

Op deze pagina’s vind je alle contactgegevens van Teams Leefomgeving:

Foutje gezien? Laat het ons weten!

We proberen dit overzicht zo goed mogelijk up-to-date te houden. 

Fijn als je het ons bericht wanneer er iets niet klopt!

Kom je er niet uit?

Geen paniek. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Stadskracht is er voor burgerinitiatieven en vrijwilligersorganisaties en ondersteunt, deelt kennis en verbindt. We staan naast je en gaan samen met jou op weg. We weten wat er in Arnhem mogelijk is en hoe het werkt. We helpen je verder en laten niet los tot het is opgelost.

Wil je meer weten over de mensen achter Stadskracht Arnhem, wat we doen en wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk de pagina ‘Over ons’.

Regelmatig een dosis inspiratie en informatie in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar boven