15 artikelen

Inclusiviteit voor jouw organisatieKennis

In dit artikel staan tips hoe je inclusieve communicatie schrijft waarmee je zoveel mogelijk mensen bereikt. Er wordt uitgelegd wat inclusie is en wat het doel is van inclusieve teksten.

Publicatiedatum: 19 maart 2024

10 tips voor een duidelijk nieuwsberichtKennis

In dit artikel staan 10 tips hoe je een duidelijk nieuwsbericht schrijft en welke taal je hiervoor gebruikt. Door middel van kleine voorbeelden bij de tips wordt dit duidelijk.

Publicatiedatum: 13 maart 2024

10 dingen die je vandaag al kunt doen voor een toegankelijke wijkkrant of -siteKennis

Een toegankelijke wijkkrant of wijksite? Met deze 10 tips kun je vandaag al aan de slag. Zo kan iedereen gemakkelijk het nieuws lezen!

Publicatiedatum: 21 december 2023

Wat is toegankelijkheid (en waarom het belangrijk is voor jou)Kennis

Zorg ervoor dat informatie altijd toegankelijk is. Zo kan iedereen de informatie begrijpen, digitaal of op papier. Lees verder voor handige tips.

Publicatiedatum: 21 december 2023

Alles over portretrecht voor wijkredactiesKennis

Stel: je bent bij een wijkfeest. Mag je dan zomaar een foto van de personen op die bijeenkomst maken? En hoe zit het met een foto van een geïnterviewde? Je weet dat portretrecht bestaat, maar hoe zit het nu precies? Jaap Kronenberg van de Adviesbrigade legt uit hoe het zit. Wie de foto maakt, heeft […]

Publicatiedatum: 28 september 2023

Auteursrecht: zo zit dat voor jouw wijkkrantKennis

Je weet wel dat je niet zomaar een foto of tekst van iemand anders mag gebruiken in jouw wijkkrant of -blad. Maar wat mag precies wel of niet? En hoe zit het met jouw teksten? Jaap Kronenberg van de AdviesBrigade legt uit hoe het zit met auteursrecht. Wat is auteursrecht of copyright precies? In juridische […]

Publicatiedatum: 28 september 2023

10 tips voor wijkredacties met te weinig mankrachtKennis

In dit artikel lees je 10 handige tips voor wijkredacties met te weinig mankracht of tijd. Door slim te werken maak jij alsnog een mooie wijkkrant!

Publicatiedatum: 17 juli 2023

5 tips voor wijkredactiesKennis

5 tips voor wijkredacties

In dit artikel delen we 5 tips voor wijkredacties in Arnhem. Hopelijk ken je ze nog niet en heb je er wel veel aan! Lees snel verder.

Publicatiedatum: 17 juli 2023

Online Marketing en Social Media Kennis

Social media marketing is moeilijk, al helemaal als je niet weet waar je precies moet beginnen. Daarom hebben wij wat tips en handige weetjes bij elkaar gesprokkeld in dit artikel! 

Publicatiedatum: 8 maart 2023

Overzicht wijkkranten/wijkwebsites ArnhemKennis

overzicht wijkkranten/wijkwebsites in Arnhem

Heb je nieuws? Deel het dan met de wijkkranten en wijkwebsites in Arnhem. Er zijn er meer dan 20! In dit artikel vind je een handig overzicht.

Publicatiedatum: 7 juli 2022

Scroll naar boven