Hoe werk je samen met de gemeente?

Waarom is het slim om de gemeente Arnhem te betrekken bij mijn initiatief of activiteit?

In de gemeente Arnhem zetten medewerkers maar ook inwoners zich in om de stad steeds mooier te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om binnen de gemeente steun en hulp te krijgen voor jouw initiatief of activiteit. De gemeente Arnhem helpt haar inwoners graag. Lees onderstaande informatie door en kijk wat er op dit moment past bij jouw initiatief of activiteit. Als je weet wat er allemaal kan, is het makkelijker om te bepalen wat je volgende stap is. Bedenk wel, dat er tijd, inzet en energie nodig is om te bereiken wat je wil.

Hoe betrek ik de gemeente bij mijn initiatief of activiteit?

Het is altijd belangrijk om de gemeente te betrekken bij jouw initiatief of activiteit. Maar de gemeente is groot en er werken veel mensen. Deze mensen zijn op verschillende manieren met de gemeente verbonden. Het is dus belangrijk om uit te zoeken welke mensen binnen de gemeente Arnhem jou verder kunnen helpen.

Mogelijkheden

Op deze pagina’s lees je meer over de gemeente en een aantal organisaties die in opdracht of samen met de gemeente werken:

Kom je er niet uit?

Geen paniek. Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Stadskracht is er voor burgerinitiatieven en vrijwilligersorganisaties en ondersteunt, deelt kennis en verbindt. We staan naast je en gaan samen met jou op weg. We weten wat er in Arnhem mogelijk is en hoe het werkt. We helpen je verder en laten niet los tot het is opgelost.

Wil je meer weten over de mensen achter Stadskracht Arnhem, wat we doen en wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk de pagina ‘Over ons’.

Regelmatig een dosis inspiratie en informatie in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven